Slider Uniek Wand Styling Slider Uniek Wand Styling

Actueel

Hier kunt u het laatste nieuws bekijken over ons bedrijf.

Lage btw renovatiewerk vervalt, maar blijft voor stukadoorswerk!
Per 1 juli 2015 vervalt het tijdelijk verlaagde btw-tarief van 6 procent voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar. De permanente regelingen voor stukadoorswerk en isolatiewerkzaamheden blijven gewoon 6% btw!
Kleine bouwers en klussenbedrijven zijn deze maanden extra druk, omdat werkzaamheden vóór 1 juli 2015 moeten worden afgerond om 6% btw te kunnen rekenen. RTL Nieuws besteedde hier aandacht aan:


'Hogere btw scheelt duizenden euro's' - RTL NIEUWS-lGxsaN4geHk from NOA on Vimeo.

Om de bouw- en woningmarkt een impuls te geven werd op 1 maart 2013 het btw-tarief op de arbeidskosten tijdelijk verlaagd van 21 naar 6 procent. Deze maatregel eindigt nu en het kabinet is niet van plan de regeling te verlengen. Helaas, want vloeren, terrazzo en op maat gemaakte goederen die onderdeel van de woning gaan uitmaken vallen onder deze tijdelijke regeling.

Lage btw stukadoren en isoleren blijft!
Het lage btw-tarief van 6 procent blijft wel van toepassing op het stukadoren (en schilderen) van woningen ouder dan twee jaar en het aanbrengen van isolatiematerialen aan deze woningen, ook na 30 juni 2015. Dit zijn namelijk geen tijdelijk verlaagde tarieven, maar permanente regelingen.

Lage BTW op stukadoorswerk.
De tijdelijke regeling voor herstel en onderhoud verandert niets aan de al bestaande permanente regeling van het lage btw-tarief voor stukadoorswerkzaamheden aan woningen ouder dan twee jaar. Zowel arbeidskosten als de materiaalkosten vallen bij deze permanente regeling onder het lage btw-tarief. Meer weten over de verschillende btw-regelingen

 

Gevelisolatie.
Investeer slim en kies voor gevelisolatie!
Wilt u ook bijdragen aan een beter milieu, comfortabeler wonen én geld besparen!
Kijk dan eens naar dit informatiefilmpje van het Platform Gevelisolatie over gevelisolate.

 

Ernst & Young wordt EY.
Accountantskantoor Ernst & Young heeft een nieuw logo (EY) en een compleet nieuwe uitstraling gekregen dit jaar. In samenwerking met Qbiq mochten wij het kantoor in Utrecht helemaal opfrissen. Er is gekozen voor veel glazen wanden en kernwanden afgewerkt met Frescolori Concrete.

Frescolori Concrete

Frescolori Concrete op de wanden van EY te Utrecht.

Laag BTW tarief verlengd tot 2015!
Hoewel de besluitvorming uiterst moeizaam is verlopen, heeft de betreffende Raad van Ministers van de Europese Unie besloten dat het experiment laag BTW-tarief arbeidsintensieve diensten, in ieder geval tot en met 31 december 2014 kan worden voortgezet.

Dat betekent dat de stukadoorswerkzaamheden aan onroerend goed, ouder dan 2 jaar en bestemd voor particuliere bewoning, tegen het lage tarief van 6% in plaats van 21% kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard blijven de voorwaarden zoals die tot op heden golden onverminderd van kracht.

Personeel / zzp-ers gevraagd.
Op dit moment hebben wij geen plaats voor leerling-stukadoors of spack-spuiters. Ervaren stukadoors mogen altijd even contact opnemen. Daarnaast zijn wij op zoek naar vakkundige en gemotiveerde zzp-ers. Indien U interesse heeft kunt U contact opnemen met Pieter van Herpen (tel. 073-6312926 of via het contactformulier op deze site).