Slider Uniek Wand Styling Slider Uniek Wand Styling

Sierpleister

De meest toegepaste wandafwerking is ongetwijfeld sierpleister. Er zijn diverse soorten sierpleisters, zoals structuurputz (ook wel granol), spachtelputz, rustiekputz (ook wel barok) etc. Voor sierpleister werken wij enkel en alleen met de beste producten. Daarom kiezen wij voor SPS en Strikolith.

Alleen topkwaliteit sierpleister

Iedere stukadoor kan sierpleister aanbrengen, maar waarom zit er dan toch zoveel verschil in het eindresultaat? Dit heeft vooral te maken met het materiaal en de werkwijze. Uniek Wandstyling gaat hierin alleen voor het beste:

  • wij gebruiken uitsluitend het beste materiaal, namelijk buitenkwaliteit sierpleisters van SPS
  • wij voorzien alle overgangen van verschillende materialen (bijv. beton en gibo) vooraf van wapeningsweefsel en snijden ze in, om zodoende eventuele scheurvorming in het sierpleister te voorkomen, dan wel te minimaliseren
  • de wanden worden altijd voorgelijmd zodat er een gelijkmatige zuiging ontstaat, wat voor strak stucwerk zorgt
  • als laatste en belangrijkste bieden wij u vakmensen met liefde voor hun vak, die met plezier een mooi resultaat voor u neerzetten

sps_logo

SPS, onze belangrijkste leverancier van sierpleisters, is een bedrijf dat al bijna 30 jaar lang sierpleisters, muurverven en lakken produceert in onze eigen stad: ‘s-Hertogenbosch. Onder het SPS label leveren ze sierpleister producten voor de professionele markt. Daarnaast leveren ze onder het Finess label aan de Doe Het Zelf markt en tevens leveren ze diverse grote bedrijven onder private label, zoals Bouwmaat, Wickes, Gamma etc. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ons stukadoorsbedrijf in Den Bosch een sterke voorkeur heeft voor SPS.

Spachtelputz

Het meest populaire product voor sierpleister is spachtelputz. Deze is leverbaar in de structuren: extra fijn (ca. 1mm) – 1.2 mm – fijn (ca. 2mm) – middel (ca. 3mm).

spachtelputz

Schuurspachtel

Onze nieuwste aanwinst op het gebied van sierpleister. Deze sierpleister combineert de uitstraling van strak stucwerk met de hardheid van een sierpleister. Door de zeer fijne korrel van ca. 0,5 mm krijgt u een vlakke en strakke wand met een zeer fijne structuur (vergelijkbaar met schuurwerk) met alle voordelen van een sierpleister. Dus hard, kras- en stootbestendig en leverbaar in nagenoeg iedere gewenste kleur.

Rustiekputz

Deze sierpleister zit qua structuur tussen de spachtelputz en structuurputz in. Verkrijgbaar in fijn en middel

rustiekputz

Structuurputz

Een echte klassieker! Dit is de sierpleister waar het allemaal mee is begonnen. Leverbaar in 2 en 3mm.

stuctuurputz