Slider Uniek Wand Styling Slider Uniek Wand Styling

Marmerpleister voor luxe uitstraling

Een goed begin is het halve werk; dat geldt zeker voor muurafwerking. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden voor marmerpleister. Marmerpleister is een zeer luxe pleister, die vroeger al werd toegepast in paleizen, kerken en luxe herenhuizen op plaatsen waar echte marmer te duur of niet toepasbaar was. De meeste marmerpleisters komen uit Italie met mooie namen zoals Coccio Antico, Raffaello, Marmorino etc. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, geschikt voor binnen en een aantal zelfs ook voor buiten..

Voor het mooiste eindresultaat laat u uw marmerpleister natuurlijk aanbrengen door Uniek Wandstyling, hét stukadoorsbedrijf in Den Bosch. Onze vakmensen beschikken over de kennis en ervaring om elke vorm van decoratief stucwerk perfect aan te brengen.

Meerwaarde decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk, zoals marmerpleister, geeft uw huis een heel bijzondere uitstraling. Het plaatsen van dure, luxe meubels is niet eens nodig; zelfs de meest eenvoudige meubels ogen al bijzonder in deze omgeving. Decoratief stucwerk is wat dat betreft een investering die zichzelf meerdere malen terug betaalt!